Villa Välv

Villa Välv

Välv är baserad på två enkla geometriska former, rektangeln och bågen, som när de möts skapar både en vacker form och ett rum som ger en fantastisk känsla av rymd och öppenhet. Generösa glaspartier öppnar interiören mot naturen och takfönster släpper in det nordiska ljuset.

Volymernas storlek och enkla rektangulära fotavtryck gör att de går att kombinera i flera olika konstellationer beroende på platsens förutsättningar, och dessutom kan man välja att bygga två eller tre moduler efter behov.

Grundutförandet är disponerat i en modul som innehåller hall, teknikrum, badrum med dusch eller badkar, master bedroom med tillhörande garderobsum, samt sovloft, medan den andra modulen innehåller kök, matsal och vardagsrum i öppen planlösning med dubbel takhöjd. Grundutförandet rymmer totalt 6 st fasta sovplatser.

Tilläggsutförandet har utöver detta ännu en modul som innehåller ett mindre badrum, ett sovrum samt ännu ett sovrum eller arbetsrum med dubbel takhöjd. Tilläggsutförandet rymmer totalt 8 st fasta sovplatser.